Iepurasu Hide N Seek Romania : Cstrike , addons , models , sounds , maps , war3
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Image

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Server 1
Reclamatie Bekks - Pagina 2 B_160x400_T0_CFCFDFC-840B0B-141010-B5EB5C_F-1-2-3
Top postatori
sar cu w (389)
Reclamatie Bekks - Pagina 2 Vote_lcapReclamatie Bekks - Pagina 2 Voting_barReclamatie Bekks - Pagina 2 Vote_rcap 
fobiEEE (260)
Reclamatie Bekks - Pagina 2 Vote_lcapReclamatie Bekks - Pagina 2 Voting_barReclamatie Bekks - Pagina 2 Vote_rcap 
AdvaNc3 (192)
jEtOl x (155)
Old-Skool (141)
nubslash (140)
Ryders <3 BOUNTHY! (133)
EXIT (108)
crsdrg (108)
bekks! (96)
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cuvinte-cheie
Affliati

Banneru Tau aici

Reclamatie Bekks

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
bekks!

bekks!

Number of posts : 96
Registration date : 31/10/2008

Reclamatie Bekks - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 5:34 am

GEORGE mie adminl nare de la ce sa mil scoata LOOOOOOOOOOOOLLLLLL stai si minti ba frate dute si te culca eu injuram? eu tot timpu ma abint nam nici o injuratura pe serv .......ehhh vadca nai cu ce raspunde teai ichis dupa ce tiam scris acolo mai sus Serveru are bug citeodata nu poti da gag ori se da gag dar el vb asa ca taci .....se vede cai inghiti si vei lua ban gata ai ceva sai spui lu apathy fai reclamatie sa te vad ca esti doar un mucos CIT INJURI TU LA DE ASTEA CA TINE IEPURE DA BAN PERM CRED CA O SA ITI DEA SI ACUMA bye...
Sus In jos
bekks!

bekks!

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 5:38 am

[b][b]3. Nu folositi nickname-uri vulgare/jignitoare | llama / ban 100 MIN / permanent

4. Nu vorbiti urat cu un newbie,fara discutii "esti pe langa" | Llama/ Gag / Ban 100 Minute

5. Nu frecati menta cand ramaneti singurul CT in viata | Slap / Slay / Ban temporar daca faceti asta in mod repetat

6. Block-ul la CT este interzis | Slay \ Kick \ Ban

7. Nu dati retry | Ban 10 min Asa citeste atent apoi intra pe serv..........+ LA TOATE TIAM DAT BAN DOAR PE 10 MINUTE DE LA ASA CEVA CHEAR SA FIU INCORECT NU IMI SCOATE ADMINU DAR>... FINDCA MINTESTI VREU SA PRIMESTI PERMANET.
[/b][/b][b][/b]
Sus In jos
GeoRgEEE

GeoRgEEE

masculin
Number of posts : 19
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : FooTbaLL/PC Games
Stare de spirit : Foarte BUUNA
Registration date : 09/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 5:44 am

hai wa si tocmai la ala se facea bug ... my taci draq ... si cum se face k doar u vezi k injur /Smile si taci k si u te my scapi cateodata da nu am faqt screen shoot ...
Sus In jos
GeoRgEEE

GeoRgEEE

masculin

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 5:46 am

si tocmai ai injurat my sus ... aja k tot io mint ... ??
Sus In jos
bekks!

bekks!

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 5:52 am

nam injurat se vede ca nu vezi bine eati ochelari...ba ai dat retry i luat ban mai ai ceva de spus???? tiam zis ca se face bug si tot admini stiu .....AI DAT RETRY AI LUAT BAN...AI MINTIT EI PERMANNET GAta sa vezii loL SIngur teai prins ............ai citit reguele retry ban abuze admin+minciuni la reclamti=permanet bye......
Sus In jos
GeoRgEEE

GeoRgEEE

masculin

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 6:00 am

ba sa mori u cu ce mint :| in primu rand consola aia e modificata dc nu a faqt screen shoot si in al 2-lea rand dak e bug .. nu ai loat nici o masura sa i dai gag iar sau altv dasta am dat retry
Sus In jos
ApaThy

ApaThy

masculin
Number of posts : 76
Registration date : 08/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 6:00 am

saracu copil de george cum deja nu mai poate sa taca... vb si el aiurea sa fie...
Sus In jos
sar cu w
Admin
sar cu w

masculin
Number of posts : 389
Joburi/Distractii : Hns Alltime
Stare de spirit : Dau retry pana dau in boala
Registration date : 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 EmptyMier Noi 12, 2008 10:26 am

animale Master mi a fost lene sa citesc anyway Smile) vedeti cum vorbiti ca ne suparam m-a fac ca nu vad Wink ! ok ?
Sus In jos
http://www.iepurasuhns.tk
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Bekks   Reclamatie Bekks - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Reclamatie Bekks
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Reclamatie Bekks
» Reclamatie bekks
» Reclamatie Kta
» Reclamatie Smockerikkk
» reclamatie airhack

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Iepurasu Hide N Seek Romania : Cstrike , addons , models , sounds , maps , war3 :: Server :: Reclamatii-
Mergi direct la: