Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Flux | |
Affliati | Banneru Tau aici |
|
| *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* | |
| | Autor | Mesaj |
---|
bouce.hns
Number of posts : 54 Age : 31 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Informatica / Football Stare de spirit : :-? Depinde Registration date : 09/11/2008
| Subiect: *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* Dum Noi 09, 2008 11:12 am | |
| Descarca: http://files.filefront.com/hns+addonsrar/;10042063;/fileinfo.htmlAutor: bOuNcE ;x Pluginuri:
keylistener.amxx -> Apar pe mijlocul ecranului butoanele folosite de persoana pe care esti spectator ! dead_name_change.amxx -> Cei morti isi pot schimba numele, fara sa astepte sa inceapa urmatoarea runda ! descriptive_fire_in_the_hole.amxx -> In loc de "fire in the hole" scrie altceva "Fire in the hole[Numele Grenazii]" ! no_team_flash.amxx -> Coechipierii nu iau flash ! hide-n-seek.amxx -> Pluginul Hide`n Seek ! frostnades.amxx -> Smoke-ul ingheata ! hns_ctstab.amxx -> CT are voie doar cu click dreapta ! pinfo.amxx -> Cand scri in chat !info "nick" arata informatii despre acel nume ! knife_mod.amxx -> Poti schimba knife-ul prin comanda in chat /knife ! clock_date.amxx -> Arata in partea stanga cat este ceasul si data ! leaderglow_plugin.amx -> Cel mai bun jucator de la T si CT va straluci ! afkkicker.amxx -> Cei care sunt afk vor lua kick ! | |
| | | DolLy
Number of posts : 6 Registration date : 09/11/2008
| Subiect: Re: *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* Lun Noi 10, 2008 12:36 am | |
| ..hmm frumusel dar sunt sigur ca am vazut un addons la fel ori asemanator pe undeva ... dar nu cont era mai frumos un addons ceva genu,miemi plac alea simple,sa arate cam asa - Cod:
-
dead_name_change.amxx no_team_flash.amxx hide-n-seek.amxx hns_ctstab afkkicker.amxx :D ceva genu simplu dar misto :p | |
| | | sl1der-
Number of posts : 16 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Cs Addict Stare de spirit : eH...Buna :D Registration date : 21/12/2008
| Subiect: Re: *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* Lun Dec 22, 2008 4:59 am | |
| Are Smoke Bug | |
| | | EXIT VIP
Number of posts : 108 Registration date : 10/12/2008
| Subiect: Re: *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* Lun Dec 22, 2008 8:35 am | |
| are pluginuri care nu folosesc frate.De exemplu kinfes ala :| cu ce ma ajuta ca am butcher sau normal knife ? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* | |
| |
| | | | *--==][ bOuNce ;x - Addons Hide 'n' Seek ][==--* | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Cine este conectat? | În total sunt 7 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 7 Vizitatori :: 1 Motor de căutare Nici unul Recordul de utilizatori conectati a fost de 164, Lun Ian 17, 2011 5:33 pm |
Statistici | Avem 192 membri înregistrati Cel mai nou utilizator înregistrat este: YoYoKid
Membrii nostri au postat un numar de 3088 mesaje în 533 subiecte
|
Sondaj | | Cel mai de treaba admin ! | SpadaforA^ | | 6% | [ 1 ] | Raz0r ;x a|1Ve | | 0% | [ 0 ] | Shofronica | | 12% | [ 2 ] | @Non!m aka. StRat De VaRza | | 12% | [ 2 ] | B A U | | 18% | [ 3 ] | KaLiBrA | | 0% | [ 0 ] | mR.mE ;x a|1Ve | | 6% | [ 1 ] | airhack | | 29% | [ 5 ] | traNce adiKTed aKa fobieee | | 6% | [ 1 ] | AdvaNc3 | | 12% | [ 2 ] |
| Total voturi : 17 |
|
Afiliati | Banneru Tau aici |
|